top of page
Klik-Klak-139.jpg

Hoi lieve jij,

Wat leuk dat je hier bent. Mijn naam is Sanne, ik ben getrouwd met Roy en moeder van twee lieve kinderen James van 3 jaar en Lilou 5 jaar. Ik ben geboren in Heemskerk en in 2007 naar Rotterdam verhuist en vanaf oktober 2019 woon ik met mijn gezin in Rhoon. We wonen hier heel fijn, met leuke buren en een mooie natuur. 

Mijn ervaring

Wat breng ik mee? Mijn professionele ervaring, maar nog belangrijker, mijn levenservaring wat zich uit in meerdere momenten dat ik fysiek stil werd gezet, waardoor ik niet anders kon dan mezelf recht in de spiegel aan te kijken en naar binnen te keren om te voelen wat ik moest veranderen om daadwerkelijk geluk te vinden. 

Daarnaast herken ik als geen ander de struggles rondom zwangerschap en het moederschap. Door eerder verlies in zwangerschappen, was ik onzekerder dan anders toen ik zwanger was van mijn dochter. Ik vond het lastig om daarmee om te gaan, want ik verwachtte van mezelf dat ik moest genieten. Een goede coach heeft mij daarin krachtig begeleid. Dit heeft me zoveel meer rust en vertrouwen opgeleverd. 

De transformatie van vrouw naar moeder vond ik best ingrijpend. Na de bevalling moest ik wennen aan het moederschap. In werkelijkheid bleek het toch een uitdaging te zijn. Mijn lat lag al hoog, laat staan in het moederschap. Ik wilde de perfecte moeder zijn en voelde me meer dan verantwoordelijk voor het welzijn van Lilou. En dat zorgde ervoor dat ik niet in mijn kracht stond als moeder en minder genoot van de kraamtijd. 

Dat wilde ik anders ervaren. Door alles wat ik had geleerd van mijn coach in de zwangerschap en mijn eigen ervaringen als coach en met mijn Reiki kennis, kon ik mezelf helpen in elke situatie. 

De zwangerschap van mijn zoontje en de periode na de bevalling heb ik door mijn ervaringen veel positiever ervaren. Dit keer kon ik wel genieten van de zwangerschap en het moederschap, omdat ik mezelf in elke situatie kon helpen. Ik had de juiste tools om de verbinding te maken tussen mijn hoofd en mijn gevoel. Die verbinding herstellen, jezelf omarmen als (aanstaande)moeder en in je kracht staan, daar kan ik jou ook bij helpen.

Contact

Ik sta er altijd voor open om kennis te maken, te ontmoeten en te verbinden. 

06- 452 452 30

bottom of page