top of page

Fit 4 Mom

Klik-Klak-62.jpg

Support4mom en Gamerensport hebben de handen ineen geslagen:

Samen coachen we mama’s om eindelijk die vermoeidheid te tackelen, meer tijd voor jezelf te maken en daarmee een leukere mama en partner te zijn. Want daar wordt toch iedereen blij van?

In 8 weken gaan wij aan de slag om:
- Meer energie te creëren
- Fitter en/of sterker lijf te krijgen
- Minder pijn in lichaam te hebben
- Overzicht te creëren in je hoofd (wat en wanneer)
- Doelen te managen
- Beter voor jezelf op  te kunnen komen
- Beter te communiceren met partner én kind(eren)

Waarom Fit 4 Mom?

Als mama ben je vaak de spil binnen het gezin. De verantwoordelijkheden en alle taken die je uitvoert om het gezin draaiende te houden, leunen op je schouders. En dat kan uitputtend zijn, waardoor je nauwelijks nog energie voor jezelf overhoudt. 

Het is halverwege de week en op je vrije dag ben je druk in de weer met je kind(eren), huishouden, boodschappen en druk in je hoofd met alles wat je nog moet regelen. Je wilt aandacht aan je gezin besteden, maar je moet nog zoveel doen en dat krijg je niet gedaan. En dat maakt je onrustig. 

Aan het einde van de dag is het tijd om te eten en daarna kind(eren) naar bed (of nog naar de sportclub brengen). Om 20.30 uur zit jij eindelijk op de bank om bij te komen en tijd voor jezelf te hebben. Je voelt je futloos en de tv gaat aan. Morgen weer werken.

Wat je zou willen is met energie dit soort dagen doorkomen en daarin ook meer tijd aan jezelf besteden. Maar hoe dan?

Gamerensport en Support4Mom hebben de handen ineen geslagen:

Fit 4 Mom

Samen coachen we mama's om zich weer energiek te voelen en overzicht te creëren. Zodat jij als mama meer tijd voor jezelf vrijmaakt en daarmee een leukere versie van jezelf wordt. Want daar wordt toch iedereen blij van?

bottom of page